40 anys fent valors Caixa popular

Nova zona de socialització per a gossos a Algirós

Nova zona de socialització per a gossos a Algirós
02/11/2017 -

“Aquesta nova actuació de la regidoria de Parcs i Jardins, a banda de suposar una nova dotació per als propietaris de gossos i les seues mascotes, farà més habitables i acollidores les zones enjardinades existents en el carrer Músic Ginés, en el barri d’Aiora, al costat del Palauet de la Universitat Popular. L’actuació mantindrà l’arbrat existent i augmentarà el nombre de plantes tapisants i aromàtiques en els massissos enjardinats. A més, col·locarem un paviment filtrant especial en les zones interiors per a vianants”, ha explicat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La zona central del jardí es destinarà a espai de socialització de gossos, mantenint-se l’accés per les dues rampes actuals. Sobre les grades de formigó es superposaran bancades de fusta a l’alçada adequada per a ser utilitzades per les persones a càrrec dels gossos.

L’espai destinat a la socialització canina es configura com un espai tancat delimitat per tanques que disposarà de portes d’accés en l’inici de les dues rampes d’entrada. Els passos perimetrals de la mitjana, actualment en terra morterenca, s’emmanisen en llamborda i s’augmenta la seua amplària fins a 1,20 M.

L’arbrat pràcticament es mantindrà l’existent, només es planteja la retirada de quatre xops (polpulus alba) situats en els massissos de la zona central i la col·locació en el seu lloc de cinc grevíl·lees robustes i margallons provinents del trasplantament dels existents en les jardineres de les grades de formigó. Els massissos enjardinats es repoblaran amb juniperus horuzontalis i amb acanthus molis. En les jardineres de la zona central de la mitjana que llinden amb els vials es plantarà flor de temporada i plantes tapissants i aromàtiques. També es farà una xarxa de rec localitzat, amb un sistema per inundació per a en zones enjardinades.

Es manté l’enllumenat existent, traslladant quatre fanals per a compatibilitzar la seua ubicació en la nova proposta d’ordenació. Els bancs de fusta i papereres existents es reutilitzen, reparant-los i col·locant-los d’acord en la nova distribució. S’estima un termini d’execució de 2 mesos. L’actuació serà sobre una superfície de 1.576,23 m2. Actualment el projecte està publicat per a la licitació a la web de valencia.es en termini de presentació de propostes fins al termini del 15 de novembre.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − nineteen =

jazz liria
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
biopark