caixa popular

Ximo Puig visita la inauguració de 'La València d'El Flaco' en el Centre Cultural La Nau

El President de la Generalitat va elogiar el treball realitzat pel fotògraf José García Poveda

Ximo Puig visita la inauguració de 'La València d'El Flaco' en el Centre Cultural La Nau
12/05/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, va assistir, el dijous 11, a la inauguració de l’exposició ‘La València del Flac’, del fotògraf valencià José García Poveda ‘El Flac’, que ha tingut lloc en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Aquesta mostra recopila una selecció amb més de 300 instantànies que el fotoperiodista ha pres al llarg de les seues tres dècades de carrera i que transportaran l’espectador per la història de la capital valenciana, des dels anys vuitanta fins a l’inici del segle XXI, en un recorregut que reflecteix la seua transformació des del punt de vista cultural, polític i urbà.

La mirada del Flac “sempre ha sigut una mirada d’estima a la ciutat de València i la seua gent”, va destacar el cap del Consell, que també va expressar a l’artista el seu agraïment per la labor que realitza a través de les seues fotografies perquè serveix “a la causa del progrés, la llibertat i la cultura”.

En aqueix sentit, va lloar la capacitat del Flac per a “utilitzar la fotografia com una arma carregada de futur” per a explicar “molt més” del que retrata una simple imatge. L’exposició ‘La València del Flac’ podrà visitar-se fins al pròxim 27 d’agost de 2017 al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dotze =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata