Xavi Bobés presenta en Las Naves 'Coses que s'obliden fàcilment'

Xavi Bobés presenta en Las Naves 'Coses que s'obliden fàcilment'

Xavi Bobés presenta en Las Naves “Coses que s’obliden fàcilment”, un viatge visual i sonor d’introspecció a la infància i els records per a un públic de solament 5 persones per sessió. La proposta ha obtingut, entre altres premis, el de la Crítica Barcelona 2015 al millor espectacle de teatre de noves tendències i el de millor espectacle del Festival Internacional Be Festival 2016 de Birmingham.

“L’any passat em vaig adonar que començava a tenir problemes de memòria i vaig comprovar que la meua mare també patia buits importants”. Així descriu Xavi Bobés el germen de “Coses que s’obliden fàcilment”, l’espectacle que presenta en Las Naves des del dijous 7 al diumenge 10 de desembre dins del cicle #OutOfTheBox. Un muntatge fotogràfic que transforma els records i que, de la mateixa manera que ho fa l’oblit, inventa altres nous.

“Coses que s’obliden fàcilment” és un espectacle atípic, ja que per a cada sessió solament hi ha lloc per a cinc persones, amb les quals Bobés manté una tertúlia al final de la representació. En tractar-se d’un públic tan reduït, es converteix en una experiència teatral molt íntima en forma de viatge interior a la infància, aquest temps personal que ens ha configurat irremeiablement a totes i tots.

Durant la representació, Xavi Bobés es converteix en una espècie de mag que, acompanyat de caixes antigues, fotografies i música, ens guia en aquest viatge pel temps i la memòria, per paisatges que totes les persones hem visitat però vists amb altres ulls.

“Coses que s’obliden fàcilment” és una producció del mateix Xavi Bobés i el Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, en col·laboració amb L’Animal a l’Esquena.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =