La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana passa per València el 5 de febrer

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana passa per València el 5 de febrer
01/02/2017 -

Aquest diumenge, 5 de febrer, es disputa la quinta etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que té un itinerari de 130 km. Es preveu que al voltant de les 11.35 entren a València per la CV-30, avinguda dels Germans Machado fins a arribar a l’avinguda de la Constitució, després d’uns deu minuts aproximadament. Llavors continuaran en sentit a Tavernes Blanques fins a Nàquera-Serra i tornaran a València, al voltant de les 13.30 hores, a través de la rotonda de Mestre Rodrigo-Camp de Túria fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Una vegada que els corredors entren en el circuit urbà a les 13.50 hores, aproximadament, hauran de passar cinc vegades per la meta. Es calcula que l’hora aproximada del final de la carrera serà al voltant de les 15.00 hores.

Quant a l’operatiu de trànsit, des de les 8.00 hores del mateix dia 5 de febrer es tallaran els accessos a la plaça de l’Ajuntament i l’avinguda del Marqués de Sotelo per a realitzar els treballs de muntatge necessaris per a l’organització de la prova. Encara que les tanques s’hi començaran a col·locar a les 6.30 hores, els encreuaments estaran lliures fins a les 8.00 com hem indicat.

Es col·locaran tanques contínues en l’avinguda del Marqués de Sotelo, plaça de l’Ajuntament i Sant Vicent Màrtir, així com en les rotondes de la plaça de Saragossa, Eduard Boscà, pont del Regne i pont de Montolivet. En la resta de l’itinerari urbà es col·locarà cinta-tanca sobre el rastell, sense ocupar la calçada.

A fi que els vehicles puguen realitzar girs en les rotondes, s’hi habilitaran d’un a dos carrils. En aquest operatiu també s’organitzaran quatre passos de vianants a l’altura del carrer del Periodista Azzati, de la Sang, de María Cristina i a l’altura del carrer dels Drets amb Sant Vicent Màrtir.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra