Vine a celebrar la festa dels aiguamolls!

El pròxim 12 de febrer tindrà lloc una xarrada cobre els problemes i impactes de la Majal dels Moros

Sabín

Vine a celebrar la festa dels aiguamolls!
03/02/2017 -

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a celebrar hui el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, consistirà a realitzar un passeig ornitològic per la platja d’este aiguamoll, durant el qual podrem gaudir amb l’observació de les aus que habiten en hivern en esta zona humida.

A més a més, també parlarem dels problemes i impactes que patix la Marjal dels Moros i sobre els quals realitzarem un taller d’educació ambiental i creació artística el pròxim diumenge 12 de febrer. On? Doncs a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal custodiat per AE-Agró a la Serra Calderona.

El punt de trobada per als participants en el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros serà l’Estany de Puçol (al final del passeig marítim de la platja d’este municipi de L’Horta Nord), on t’esperem a les 17 hores. L’activitat finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l’any este aiguamoll.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra