caixa popular

Vidorreta: "Hem trobat un premi per a jugadors joves"

Vidorreta: "Hem trobat un premi per a jugadors joves"

Valoració del partit…

“Equip molt concentrat amb gran to defensiu. Hem sabut moure la pilota, hem trobat opcions dins i fora. Molt bones opcions en la línia de tres i amb diferència de 10 punts en el primer quart que el segon s’ha mantingut en estar molt concentrats i amb confiança amb el treball realitzat i els partits de casa. En el segon temps hem sigut capaços de guanyar-ho. En l’últim hem estat més espessos, alguna cosa lògica, però el triomf és important per a pròxims encontres. Hem trobat un premi per a jugadors joves que estan sent molt importants en el treball diari.”

Bonic partit en la commemoració dels vint anys de la Copa del Rei. Un partit en el qual s’ha vist que l’equip es defensa molt bé sense bases…

“Esta clar que Alberto i Sastre han fet un gran esforç i han sigut capaços d’ajudar a l’equip. És evident que està jugant en la bona línia. Tenim clar el que volem jugar. No és fàcil jugar contra un equip com el Real Betis, amb gent amb ofici en la posició de base, i han realitzat un gran esforç. En bàsquet la columna vertebral la formen els bases i els cinc. L’equip entén que hi ha jugadors que poden fer este treball encara que no ho siguen de forma pura. Contra rivals d’Euroliga ens costarà més, seguim en el mercat i si trobem un jugador, ho fitxarem però no una promesa o projecte doncs açò ja ho tenim”.

Finalment hi haurà fitxatges en la posició de base i de pivot?

“En principi no tenim cap jugador que ens faça eixe salt de qualitat que supere el que tenim i mentre no ho trobem no fixarem. Se seguiran cercant perquè entenem que l’equip necessita un base pur a l’espera que Sergi García agafe les millors sensacions. En la posició de pivot estem en les mateixes doncs en estos moments Latavius no s’ha parat i és una bona notícia. Si recuperem prompte a Duby, tenint en compte que les dates s’aproximen igual ja no fa falta fitxar interiors”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata