caixa popular

Vidorreta: "Estem recuperant-nos d'un colp darrere l'altre"

Vidorreta: "Estem recuperant-nos d'un colp darrere l'altre"

Valoració del partit

Ha sigut un partit complex, ho hem afrontat amb bona mentalitat. Hem defensat molt bé generalment encara que la veritat és que ens ha costat fer-ho en els primers 7-10 minuts. Ens pesa, mentalment, la ratxa de derrotes que portem però els he vist fortes per a mantenir bons percentatges en la línia de tres i tirs lliures. Als equips que estem sotmesos a tanta pressió amb els partits de l’Eurolliga i la Lliga ens pesa el tema mental però estem tenint bons moments i açò ens fa ser optimistes en futur.

Pot ser que els pitjors moments hagen sigut el del conat de remuntada?

Era un moment complicat i el bé és que hem sigut capaços de traure-ho avance, hem impedit la remuntada i és un motiu de satisfacció. Hem vist que podem recuperar la confiança i créixer des de la defensa. L’equip ha estat bé en línies generals.

Este triomf pot ser un punt d’inflexió…

Necessitem salut. Hem jugat millor altres partits que el de hui però no hem tingut la consistència o constància que hem tingut en este. És veritat que enfront hi havia un rival que cerca molt bé les teues febleses, han guanyat fa poc a Unicaja. Ara tornen dos partits d’Eurolliga. Tenim un balanç de 9-3 amb tots els problemes i absències en estos partits. Amb tot açò no vull traure pit, estem recuperant-nos d’un colp darrere l’altre, ha tingut un efecte en tot l’equip i fins i tot eixos dubtes eixien hui. Juguem dues competicions dures i veus que no arribes al que vas fer l’any passat, però veure la resposta de l’equip hui fa que sentes que estàs en la línia, que siguem conscients del repte i que hem de créixer conforme recuperem als jugadors.

Hui era guanyar o guanyar?

El partit de hui era molt important. Sabem que quan portes el nombre de derrota que acumulàvem el partit de hui era guanyar o guanyar. Veure als meus jugadors mantenint la confiança i recuperar jugadors és l’important.

La clau de hui anaven a ser els llançaments des de la línia de tres?

Són l’equip que més triples concedeix i encaixa. La nostra estratègia anava a dependre de la seua estratègia defensiva doncs si es tanquen no anàvem a trobar buit. Havíem de solucionar el partit des de la línia de tres i, malgrat haver renunciat a alguns tirs des d’eixa posició, sabíem que amb la defensa que planteja i el coneixement estadístic que tenim, el més intel·ligent era estar preparats i ho han estat.

Quins passos cal donar a partir d’ara?

Hem de seguir en la mateixa dinàmica. L’equip ha fet gran esforç. És difícil, hem tingut tir per a guanyar en diverses trobades i no ho havíem fet. Espere que l’equip seguisca al mateix nivell i poder trencar el dimarts la ratxa de derrotes que hem acumulat en Eurolliga.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =