Vidorreta: "És una primera volta, que a priori, tots havíem signat"

Vidorreta: "És una primera volta, que a priori, tots havíem signat"

Valoració del partit:

“Crec que hem fet un bon treball defensiu durant 28 dels 40 minuts i açò ha sigut clau. La defensa del primer quart i la del tercer ha fet obrir diferències i en l’últim augmentar la renda. En el segon hem estat pitjor i han trobat cistelles fàcils. Però el primer i el tercer quart hem jugat amb gran responsabilitat per a controlar la primera onada i els cinc o sis últims segons de possessió en els quals ells troben el tir. Hem controlat molt bé doncs s’ha escoltat la botzina de la possessió moltes vegades i hem rebotat i recuperat perfectament. Açò ho veiem en la rotació exterior doncs sembla que ja estem en disposició de créixer i és molt positiu. Açò també ens ha permés controlar el desgast d’alguns jugadors… tot notícies positives”.

Enteníeu que el partit podria semblar un encontre parany…

“Veient a Fernando en l’última possessió es veu que tipus de jugadors hi ha en la plantilla. La veritat és que estava més preocupat pels jugadors que van eixir tocats de Zalguiris que per una altra cosa doncs açò ens he fet tenir precaució. No hem d’explicar-los a estos jugadors qui és el Fuenlabrada, saben contra qui juguen. En esta trobada hem hagut de recompondre a rotació, s’ha fet amb gran criteri i ens ha permés en el segon temps jugadors més frescos disposaren minuts”.

Alguna predilecció pel rival para la Copa Rei?

“Qualsevol doncs la competició serà complicada, no puc tenir preferència. Estic content per acabar la primera volta segons en solitari. Crec que el millor és la línia ascendent dels últims partits de casa de Lliga Endesa. A partir del dimarts tindrem temps per a parlar del rival de Copa”.

Finalitzada la primera volta, segons en solitari…

“Important i així ho ha celebrat l’equip en el vestuari. Portem diverses setmanes en les quals l’equip ha trobat un punt de joc en el qual tots estem satisfets. L’esforç defensivament sempre ha existit i en atac estan apareixent. És una primera volta, que a priori, tots havíem signat després de totes les lesions i d’una Eurolliga tan exigent. Hem guanyat partits que se’ns podien haver escapat i uns altres que a causa de la curta rotació hem perdut malgrat jugar millor. Però el balanç que portem fa justícia al treball que hem realitzat. Ara podem marcar diferències de cara a la classificació final i nosaltres ens juguem més coses que uns altres”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =