caixa popular

Vidorreta: "En la mesura que recuperem jugadors veurem al millor València Basket"

Vidorreta: "En la mesura que recuperem jugadors veurem al millor València Basket"

Valoració del partit:

“Hem eixit molt endollats, llegint ben les situacions d’atac. Hem anotat 34 punts en el primer cuart però en els dos últims minuts ells ho han fet amb més facilitat. En el segon quart hem millorat defensivament però en els últims cinc minuts ells han anotat punts molt fàcilment una altra vegada, nosaltres ens hem bloquejat cercant un sol focus de tir i el Juventut ha estret millor les línies de passada i al final ho han deixat tan sol 10 a baix. En el tercer quart hem jugat amb fluïdesa, compartint la pilota i amb molt encert des de la línia de tres i hem obert la bretxa. L’últim quart ens ha permés donar descans a jugadors, a Green que ha patit molèsties i li l’hem reservat donat els partits que ens vénen. Se’ls ha donat minuts als joves i a Abalde que encara estava amb febre”.

Abalde ha demostrat el seu compromís en el lloc de base

“Se sabia que era una opció clara si hi havia problemes en eixa posició i l’està assumint amb criteri. Els contraris ens posen en problemes però tenim ressorts per a reaccionar i el que em pot preocupar és la cadència de partits amb una rotació curta. És clar que estem tractant de dosar al màxim als jugadors. La línia de l’equip tot l’any està sent bona, hi ha una ratxa negativa en l’Eurolliga. Hem jugat 30 partits este trimestre, novembre ha sigut dolent i acabem desembre correctes. En Lliga estem amb deu victòries, tenim sis jugadors de baixa, però estem jugant ben molts minuts, amb control del ritme que necessitem quan anem guanyant”.

Què li demanes al 18

“Es parlava que el 17 havia sigut el millor any tant del València Basket com el meu. Hem obtingut títols els dos però sabem que la vida és dura i complicada i el 2017 se’ns ha complicat al novembre i desembre. Açò és una mostra que no podem deixar de perseverar i així ho vam fer dijous passat traient un partit d’enorme mèrit i també hui perquè s’ha guanyat amb solvència. En 18 demane en Eurolliga seguir partit a partit, en ACB consolidar la participació en Copa i lluitar per ser cap de sèrie i el més important: recuperar jugadors doncs en la mesura que ho fem veurem al millor València Basket”.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + cinc =