caixa popular

Vidorreta: "Acabar amb 12 victòries en esta EuroLiga és notable i l'esforç de l'equip excel·lent"

Vidorreta: "Acabar amb 12 victòries en esta EuroLiga és notable i l'esforç de l'equip excel·lent"

Valoració del partit

“Ha sigut un partit molt dur. En el segon quart s’ha millorat en els percentatges en els tirs de tres i açò ha permés agafar els primers avantatges. Hem començat el tercer quart freds i hem fallat en la defensa. A més el Maccabi ha millorat però el València Basket ha aconseguit un merescut triomf”.

Important hui el joc de Sergi García i Latavius Williams

“Tant Sergi Garcia com Latavius Williams han entrenat bé i han millorat molt. Els faltava entrenament i esta vegada han ajudat molt a l’equip. Després d’entrenar amb normalitat. Els dos han sigut importants”

Sensacions i valoració de l’EuroLiga

“Crec que acabar amb 12 victòries en esta EuroLiga tan exigent i amb la gran quantitat de problemes que hem tingut és notable i l’esforç de l’equip per acabar el més amunt possible d’excel·lent. Al novembre ens marcà molt el calendari. Desembre va ser molt dolent doncs no vam saber viure amb les derrotes que havíem tingut. Hem fet una segona volta amb balanç positiu i hem assegut les bases per a futures jugar si és que aconseguim fer-ho la pròxima temporada. Em sent molt satisfet pel que hem aconseguit, crec que este 11 lloc és de notable”

Com estan els jugadors per a afrontar la recta final de la Lliga ACB?

“Guillem se sent millor però no sabem els terminis. Començarà a poc a poc a veure. Diot crec que a l’abril està descartat igual que San Emeterio. Tindrem partits ara per a poder recuperar jugadors que estan notant fatiga i els que ja estan recuperats vagen agafant ritme”.

Millor moment i pitjor en l’EuroLiga

“El pitjor moment de joc és desembre i de resultats novembre i desembre. Però la segona volta hem recuperat molt i jugat molt bé. Esta segona volta és per a tenir-la molt present pels resultats. Ens hem pegat però per a optar per a estar en els vuit primers has de tenir molta salut, molta força i sort”semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + quatre =