Vicente Martínez Guillem pren possessió com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent

El nou Comissari ha ressaltat la “motivació i esperit de servei” amb la qual arriba a Torrent

Vicente Martínez Guillem pren possessió com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent
26/01/2017 -

La comissaria de la Policia Nacional de Torrent ha acollit l’acte de presa de possessió de Vicente Martínez com a Comissari de la Policia Nacional de Torrent succeint al fins llavors Comissari Enrique Brisa.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha acudit a l’acte i en la seua intervenció ha volgut animar a Vicente en la seua nova tasca, i li ha avançat que coneixerà “una ciutat afectuosa, emblemàtica i solidària”. Per la seua banda, el nou Comissari ha volgut ressaltar la “motivació i esperit de servei” amb la qual arriba a Torrent. També ha tingut paraules d’agraïment per al seu antecessor en el càrrec, Enrique Brisa, per “dignificar la Policia Nacional a Torrent durant estos anys”.

Han estat en la presa de possessió de Vicente Martínez, el delegat del govern a València, Juan Carlos Moragues, el subdelegat del govern a València, Juan Carlos Valderrama, el Comissari Provincial de València, Miguel González Defez, així com representants de Bombers, Policia Local de Torrent, Guàrdia Civil, Forces Armades, Protecció Civil de Torrent i algunes associacions de la ciutat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra