caixa popular

Vicente Furió, nou president de la Fundació Llevant UD Cent Anys

Vicente Furió, nou president de la Fundació Llevant UD Cent Anys
26/06/2017 -

El patró Vicente Furió Garcerá ha sigut triat nou president de la Fundació Llevant UD Cent Anys, en la reunió que s’ha celebrat esta mateixa vesprada en l’estadi Ciutat de València. Un càrrec que ostentarà durant els pròxims quatre anys.

A esta reunió han assistit un total de 23 patrons, dels quals 21 ha votat a favor de l’elecció de Vicente Furió, i hi ha hagut 2 abstencions, la del mateix Vicente Furió i la del representant del Frog, Carlos Ayats.

A més del president, també ha sigut triat com a vicepresident, Federico Ferrando, i com a secretari de la Fundació, Luis Calero.

La Comissió Executiva ha quedat formada per:

Vicente Furió
Federico Ferrando
Luis Calero
Víctor Santamaría, representant de l’Associació de Veterans del Llevant UD
Carlos Ayats, representant del Frog
Javier García Murillo
Kika Ruiz Sanahuja
Mª Dolores Boluda

 

El nou president…

Nascut a València, ha dedicat la seua perllongada vida professional (38 anys) al periodisme. Ha treballat en els diaris Correu d’Andalusia, Llevant, Diari de València i, en els últims dels seus 23 anys de professió, en Les Províncies on va exercir la responsabilitat de redactor cap d’esports. Ha col·laborat en diferents mitjans escrits, ràdio, internet i televisió. Pertany a una família de llevantinistes. El seu pare, avi i oncles ja van ser socis del Llevant UD des de la seua fundació. Una tradició que exerceix com queda demostrat que siga soci i accionista, igual que els seus fills, néts i germà.

Pertany al Patronat de la Fundació del Llevant UD ‘Cent Anys’ des de la seua creació on ha defensat una clara postura en favor de consolidar la valenciania en el capital social del club. El seu interés, per formar part de la Fundació ‘Cent Anys’, és pel seu sentiment cap al Llevant UD, pel seu desig de servei a esta històrica institució i per treballar en favor de mantenir la condició de club valencià en l’accionariat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata