caixa popular

Marcelino:"Hem generat situacions d'atac molt bones i al final ens ha faltat encert però açò no entela el treball realitzat"

Marcelino:"Hem generat situacions d'atac molt bones i al final ens ha faltat encert però açò no entela el treball realitzat"

Valoració del partit:

“Crec que hem jugat un gran partit, hem competit, hem eixit des del primer moment per la victòria. Hem demostrat amb el domini del joc el nostre treball però ens ha faltat l’encert necessari per a materialitzar les ocasions. Era un partit difícil, el Llevant és bon rival, hem competit a bon nivell, i hem tingut ocasions per a guanyar però al final el que decideix resultats és l’encert i avui no ho hem tingut. Seguim en progressió i en el camí a seguir”.

Després de 4 jornades està content amb els resultats obtinguts o està preocupat per portar tres jornades sense guanyar…

“No estic preocupat per portar tres jornades sense guanyar però m’haguera agradat guanyar més partits. En tots els partits vam poder guanyar, hui no em puc anar disgustat. Hem jugat a un gran nivell i ens falta materialitzar les ocasions de gol. El rival ens genera poc perill i el Llevant és el que ha generat més ocasions i han sigut poques. Hem generat situacions d’atac molt bones i al final ens ha faltat encert però açò no entela el treball realitzat, que ha sigut molt bo”.

El preocupa la falta de gol?

És cert que hem ficat pocs gols però no és cert que creguem poques ocasions. Si mirem les estadístiques la sensació que tinc és que excepte el dia de l’Atlètic hem generat situacions per a guanyar en totes les trobades. Que en estos moments no estem encertats o no tenim un gran nombre de gols a favor és cert que seguirem treballant. La labor de ficar gols és de tot l’equip. Tinc total confiança en què marcarem gols.

Com ha vist al Llevant?

El Llevant hui ha tingut menys possibilitats de gol i menys domini del rival que en els partits anteriors i crec que açò és mèrit dels nostres jugadors. Estic molt orgullós de tot el que hem generat i no hem deixat generar al rival.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + huit =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic