caixa popular

La "17ª València Tattoo Convention" se celebrarà en juny

La "17ª València Tattoo Convention" se celebrarà en juny
10/05/2017 -

“Miss & Mister Tattoo – València 2017” es celebrarà durant la “17ª València Tattoo Convention” el 9-10-11 de juny del 2017, celebrant-se la desfilada a l’escenari principal i lliurament de premis del certamen el Dissabte 10 de Juny

El “MISS & MISTER TATTOO” va nàixer amb la finalitat que els homes i dones tatuats del nostre país lluïsquen orgullosos els seus tatuatges, entenent-los com a part de la seua bellesa, baix la llum dels focus a l’escenari principal de la convenció.

El jurat valora especialment l’actitud dels participants, allunyant-se d’aquesta manera dels certàmens de bellesa tradicionals, ja que aquest no és l’objectiu d’aquest certamen. A causa de l’elevat nombre de mitjans de comunicació que acudeixen a cobrir els nostres esdeveniments, els participants gaudeixen de repercussió internacional, propiciant la relació dels participants amb Fotògrafs Professionals i Organitzadors d’Esdeveniments, sent una oportunitat magnífica per donar-se a conéixer.

Els participants sorprenen propis, a estranys i fins i tot a ells mateixos quan al viure aquesta experiència ni tan sols esperen a acabar el certamen per començar a pensar en la seua propera participació, amb vestuaris que deixen veure la quantitat més gran possible de la tinta que porten en la seua pell i donar un gran espectacle.

INFORMACIÓ PER ALS CANDIDATS

– Per assegurar la imparcialitat del jurat i evitar que els participants actuen de manera diferent davant la seua presència, els participants no coneixeran la identitat del jurat.

– El participant ha de portar tatuat almenys una màniga o una superfície de pell considerable.

-El dissabte a mitjan tarda cada participant lluirà els seus tatuatges a l’escenari principal.

– Després de mostrar a l’escenari principal els participants els seus tatuatges al públic es revelarà el veredicte del jurat i es farà lliurament d’una Placa Commemorativa com “Miss Tattoo” & “Mister Tattoo” als guanyadors.

– Ja que un premi en metàl·lic és efímer, l’organització ha optat per uns premis de molt més valor per als guanyadors, esperant que siga el principi d’una fulgurant carrera professional. Tots dos guanyadors del “MISS & MISTER TATTOO” rebran el següent premi de la revista “Tattoo Crew” Guia del Tatuador i Piercer Español:

– Aparició estel·lar a pàgina completa en la revista com a guanyadors. Les Fotografies Professionals per a aquesta aparició estel·lar es realitzaran després del lliurament de les Plaques Commemoratives als guanyadors a les instal·lacions de la convenció. Per ampliar informació o preinscriure’t envia’ns un e-mail a abril883@hotmail.com.

La preinscripció assegura que el jurat valore des del moment que arriben a la convenció als participants i que el personal de la nostra oficina de premsa els tinga en compte per a possibles entrevistes amb els mitjans de comunicació, sent l’eina perfecta per donar-se a conéixer.

S’incorporen Tatuadors Professionals originaris de BULGÀRIA la Dissetena Edició de la Convenció Internacional de Tatuatge de València, en la qual ja estava confirmada la participació de Tatuadores Professionals originaris de XINA, LAOS, BRASIL, COLÒMBIA, XILE, ARGENTINA, RÚSSIA, POLÒNIA, KAZAJISTAN, BÈLGICA, ITÀLIA i FRANÇA, al costat dels millors Tatuadors Professionals de TOTA ESPANYA, que exerciran de perfectes amfitrions.

El Concurs de Tatuatges comptarà amb 42 Premis en aquesta 17ª edició. Cada dia, com a fermall d’or de cada jornada, es presentaran a concurs els millors tatuatges realitzats durant la convenció, amb Plaques de Guanyadors en les categories de: Negre/Gris (1º, 2º i 3º) – Color (1º, 2º i 3º) – Old & New School (1º, 2º i 3º) – Free Hand (1º, 2º i 3º) – Millor del Dia (1º) – Els guanyadors de la categoria Millor del Dia de cada jornada automàticament competiran en la categoria Millor de la Convenció.

El diumenge s’inclourà una Categoria Especial per a tatuatges realitzats abans de la convenció, amb plaques de guanyadors pel 1º en Lliure Femení i Masculí, valorant d’aquesta manera la qualitat dels tatuatges que llueixen en la seua pell tant els visitants com els mateixos tatuadors participants. S’inclourà un premi al Estand Millor Decorat, per agrair als artistes participants que convertisquen cada estand en una obra d’art.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou