caixa popular

València, la nova seu de PlayStation Games Camp per a impulsar el talent de la Comunitat

Sony i Lanzadera han signat un acord per a fomentar el sector dels videojocs i la creació de noves empreses

València, la nova seu de PlayStation Games Camp per a impulsar el talent de la  Comunitat
29/12/2016 -

La multinacional Sony ha arribat a un acord amb ‘Lanzadera’, l’acceleradora pertanyent a Marina d’empreses i impulsada per Juan Roig, per a crear una nova seu de PlayStation Games Camp en la nostra ciutat, amb l’objectiu d’impulsar nous talents del sector de videojocs a la Comunitat Valenciana.

Per a dur a terme aquest projecte, ambdues organitzacions cercaran estudiants universitaris o joves desenvolupadors de videojocs perquè formen part d’aquesta iniciativa, així com estudis independents, amb menys de 100.000 euros de finançament, que es podran presentar fins al pròxim 15 de gener.

Durant deu mesos, els triats comptaran amb assessorament per part d’experts de SIE tan espanyols, com a internacionals. Així mateix, tindran accés a paquets de desenvolupament de PS4 i a matèries de comunicació i màrqueting, amb l’objectiu de promocionar el títol de cara al seu llançament, a través d’una campanya en els mitjans de comunicació valorada en 100.000 euros.

A partir de febrer del 2017, tres estudis podran treballar, de forma gratuïta, en la Marina d’empreses fins a aconseguir que els seus jocs es publiquen en PlayStation 4. Una oportunitat perfecta per a emprenedors i amants dels videojocs, que estiguen cercant noves formes d’accedir al mercat laboral.

Games Camp València se sumarà, a partir del pròxim any, a les seus que aquesta companyia té repartida en altres punts d’Espanya, com Madrid, Sevilla o Bilbao.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata