40 anys fent valors Caixa popular

València, la ciutat que va reunir a sis seleccions d’hoquei herba dels Jocs Olímpics de Riu

València es va consolidar com l’única ciutat que va veure reunides a sis seleccions d’hoquei herba dels JJOO a Rio de Janeiro

Foto: Nick Hubbard

València, la ciutat que va reunir a sis seleccions d’hoquei herba dels Jocs Olímpics de Riu

La ciutat mediterrània ha sigut l’única que reunió a sis seleccions d’hoquei herba masculí del total de dotze que competiran en els JJOO Rio de Janeiro, a començar el pròxim 5 d’agost. Les convidades van ser la mateixa selecció d’Espanya, Irlanda, Alemanya, Argentina, Índia i Nova Zelanda.

Jesús Gracia, president de la Federació de la Comunitat Valenciana, va parlar en la inauguració del Torneig 6 Nacions que es va dur a terme en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró des del 27 de juny al 3 de juliol.
També es va referir al camp, que compta amb condicions similars i va avantatjar als esportistes per a condicionar-se: “El camp sobre el qual estem és idèntic al de Riu i serveix d’experiència per a provar el contacte amb aquesta herba”.

D’altra banda, Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, es va referir a la ciutat com un referent per a aquest esport olímpic, a causa de l’organització i la infraestructura que sosté la federació. “És una instal·lació pionera per la mateixa gespa que és similar al dels Jocs Olímpics”, va declarar.

En l’esdeveniment del mes passat a més va tenir paraules per a l’impacte en el turisme en una època d’estiu que s’ha caracteritzat per li proliferació d’esports de tot tipus. “València vol convertir-se en una referència en l’esport. En l’esport per a tots però també en el d’alta competició perquè és un motor per a l’economia”, va aclarir.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra