València es posiciona a nivell mundial en l'aposta per la bicicleta

València es posiciona a nivell mundial en l'aposta per la bicicleta

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, participa aquests dies en el Congrés Mundial de la Bici que se celebra en Amsterdam. València s’ha sumat a la cimera mundial del ciclisme, Velo-City 2017: La llibertat del ciclisme.

“La participació valenciana en aquest esdeveniment és fonamental, a més de ser una ciutat que està apostant de forma clara per aquest mètode de transport no contaminant està creant-se una economia de la bici que cal no perdre de vista”, ha dit Grezzi.

Velo-City és un esdeveniment organitzat per la Federació Europea de Ciclistes (ECF), el qual consisteix de diferents conferències que pretenen fomentar el ciclisme com a part significativa del transport diari, la salut i la recreació. La fira reuneix tots aquells que participen en política, promoció i provisió per a ciclistes a escala mundial.

Així, Grezzi participa hui de ponent en la mesa titulada “obtenir beneficis econòmics de la menor congestió del trànsit a través de més ciclisme”, acompanyat de Ruud Koornstra, comissionat d’Energia dels Països Baixos; Jan-Bert Dijkstra, del Ministeri d’Infraestructures i Medi Ambient d’Holanda i Morten Kabell, regidor de Medi Ambient de Copenhaguen. A més, Grezzi ha participat també en la jornada de “Mayor of Bycicle”, i en la Cities for Cyclist network program, en Nijmegen, durant aquests dies.

Aquests esdeveniments no només són un espai per a l’actualització d’informació i ampliació de coneixements, sinó que a més, en ells es troben reunides diferents indústries, actors i personalitats, amb les quals es pretén formar associacions estratègiques en temes de desenvolupament urbà, mobilitat i recreació, entre d’altres.

Són més de 80 països els que assisteixen a l’esdeveniment Velo-City, entre 1.500-2.000 delegats amb diferents professions, habilitats i experiències, que fan d’aquesta cimera del ciclisme, una oportunitat valuosa i única en temes de relacions.

És un espai mitjançant el qual diferents actors internacionals, públics i privats, faran presència. El tema d’aquest any serà ‘La llibertat del ciclisme’; La governabilitat i el desenvolupament de polítiques, la infraestructura, els aspectes socials i d’equitat, la ciclo-economia i el desenvolupament urbà, són els eixos principals de les múltiples conferències.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

rambleta
forum empleo alcasser
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra