València amplia a la societat civil el pacte local per la innovació

L’alcalde de València, Joan Ribó, rubricarà l’acord juntament amb representants de les entitats signants

València amplia a la societat civil el pacte local per la innovació

InnDEA València ha organitzat per al pròxim dilluns 21 de novembre la jornada “Una eina per la ciutat, una eina per València”. La trobada, que començarà a les 9 hores a Las Naves (c/ Joan Verdeguer, 16, València), i durarà tot el dia, serà el marc en què a les 13.15 hores se signe el Pacte Local per la Innovació, un acord conjunt centrat en la resolució dels reptes a què s’enfronta València.

L’alcalde de València, Joan Ribó, signarà el Pacte juntament amb les diverses entitats que s’hi han sumat i que tenen un objectiu comú: treballar des de la innovació. A les universitats, els centres d’investigació, les associacions empresarials i altres entitats s’afig ara la societat civil, amb la intenció de centrar en les persones el treball del pacte.

La jornada prèvia i posterior a la signatura de l’acord, que serà inaugurada pel regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, comptarà amb la presència d’experts i expertes en innovació social, que donaran a conéixer els avanços en la investigació i les experiències que estan realitzant-se en altres ciutats.

Com a ponents de la jornada participaran Rubén Martínez, de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (IGOP), M’Angel Manovel, de LoRelacional, Artur Serra, de la Fundació i2cat, i Adolfo Chautón, de Emprendipia. De vesprada s’obriran grups de treball entorn del Pacte Local per la Innovació.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 2 =