40 anys fent valors Caixa popular

València Activa organitza tallers per a dones desocupades

València Activa organitza tallers per a dones desocupades
07/03/2017 -

Tal com va avançar ahir la primera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez ha inaugurat aquest matí, al centre de Barris per l’Ocupació ubicat a la Fonteta, el taller “Coaching per a l’ocupació i habilitats de comunicació en l’entrevista”, amb el qual, des de València Activa, s’ha posat en marxa la programació de cursos gratuïts destinats a dones desocupades i de llarga duració, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

“En els últims deu anys, la desocupació i la temporalitat afecten les dones en major grau que als hòmens”, ha advertit d’acord amb el primer Informe sobre la Situació Laboral de la Dona a la ciutat de València, que es va presentar ahir. Davant d’aquesta situació, i dins de les competències municipals, la regidora ha explicat que s’ha desenvolupat aquesta línia d’actuació a través de Barris per l’Ocupació, als centres de la Fonteta, Mercat de Castella, Rojas Clemente, Emili Baró, Lleons i passeig de la Petxina.

En aquest context, hui ha començat també el curs “Nous filons d’ocupació i perspectiva de gènere”, a Lleons, destinat a dones jóvens amb qualificació mitjana-alta i sectors on la dona està subrepresentada. I per a dones desocupades en general han començat els tallers “Entrevista personalitzada”, a Emili Baró; “Apps per a mòbils”, al Mercat de Castella, i “Portals públics d’ocupació”, a Rojas Clemente.

Demà continuaran els tallers esmentats “Entrevista personalitzada”, a Emili Baró, i “Coaching per a l’ocupació i habilitats de comunicació”, a la Fonteta, mentre que al Mercat de Castella i a Rojas Clemente s’impartiran els de “Linkedin, Facebook i Twitter en la recerca activa d’ocupació” i “Dinàmiques de grup: què són, per a què serveixen?”, respectivament.

Així mateix, el curs “Nous filons d’ocupació i perspectiva de gènere” a Lleons, destinat a dones jóvens amb qualificació mitjana-alta i sectors on la dona està subrepresentada, es repetirà els dies 14 i 21 de març.

Sandra Gómez ha destacat també els programes específics destinats a dones víctimes de la violència de gènere que s’imparteixen entre hui i demà a la Fonteta. Estan centrats en “Internet i la recerca activa d’ocupació”. Igualment, ha recordat la regidora que el dijous 9 i el divendres 10, a Rojas Clemente, deu dones amb discapacitat mental assistiran a un curs sobre “Habilitats socials en la recerca activa d’ocupació”.

Finalment, per a dones en risc d’exclusió social s’ha programat, del 8 de març al 4 abril, el curs “Cambrera de pisos”, que s’impartirà a les instal·lacions de Manuel Candela, i “Costura per a l’autoocupació”, del 6 de març al 28 d’abril, al centre de la Malva-rosa.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra