València Activa participa en l’XI Fòrum d’Ocupació de la UV per a assessorar jóvens que busquen ocupació

Fins al pròxim dia 24

valencia.es / uv.es

València Activa participa en l’XI Fòrum d’Ocupació de la UV per a assessorar jóvens que busquen ocupació
22/11/2016 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, participarà a partir de hui fins al dia 24 de novembre en l’XI Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València (UV), a través de València Activa.

Així ho ha explicat este dilluns la delegada de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, qui ha assenyalat que es tracta d’una activitat destinada a nous titulats, estudiants o jóvens que busquen treball, als quals ha invitat a acostar-se al lloc de València Activa amb el seu currículum, perquè els professionals els el revisen en el moment.

Gómez, que demà assistirà al fòrum que organitza la UV, ha destacat que a través d’este estand, la Regidoria de Desenvolupament Econòmic vol posar a disposició dels i de les jóvens ferramentes per a millorar la seua empleabilitat i ajudar-los a buscar treball. “Estem  coordinant tots els recursos municipals existents per al desenvolupament econòmic i el foment de l’ocupació en la ciutat”, ha destacat, i ha remarcat el “compromís amb l’ocupació dels jóvens”.

Segons ha explicat, “amb València Activa estem acostant la ciutadania les actuacions que du a terme el Servici Municipal d’Ocupació i Emprenedoria i la Fundació del Pacte per l’Ocupació, amb una especial incidència en la formació i l’assessorament en la busca activa d’ocupació tant per part de les persones desocupades, com en l’assessorament a les empreses”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra