València Activa llança un nou blog dirigit a persones emprenedores i a la recerca activa d’ocupació

València Activa llança un nou blog dirigit a persones emprenedores i a la recerca activa d’ocupació
28/05/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha llançat un nou blog orientat a persones emprenedores i a la recerca activa d’ocupació.

El blog, emmarcat dins de la pàgina web de València Activa, és una eina digital més per a millorar l’ocupabilitat i les oportunitats de la ciutadania de la ciutat de València.

Gómez ha assegurat que aquest blog “específic” en matèria d’ocupació i emprenedoria sorgeix amb l’objectiu de “potenciar i fomentar l’esperit emprenedor, així com d’ajudar, informar i aconsellar les persones aturades a la recerca activa d’ocupació”.

Aquest blog ofereix informació útil, actualitzada i variada, com ara consells per a afrontar una entrevista de treball, consells per a emprendre, característiques de l’empleat del futur i fins i tot inclou una llista dels millors blogs per a emprenedors.

A més del blog, la pàgina web de València Activa, la marca que aglutina tots els servicis d’ocupació de l’Ajuntament de València, ofereix també un servici personalitzat de newsletter a través del qual, i atenent els interessos de cada usuari/ària, s’enviarà via correu electrònic informació relativa a formació, ocupació i emprenedoria.

Amb aquests servicis, la regidoria aposta per una oferta municipal innovadora, moderna i personalitzada. Gómez insisteix que el seu principal objectiu és “millorar l’ocupabilitat i augmentar les possibilitats de trobar ocupació”, i en aquesta línia el nou portal “ofereix un servici integral al ciutadà en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra