40 anys fent valors Caixa popular

València Activa i Cambra de Comerç formen a emprenedors

València Activa i Cambra de Comerç formen a emprenedors
20/04/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, a través de València Activa, ha obert el termini d’inscripció per a participar en ‘Càpsules per a emprendre’. Es tracta d’una iniciativa en la qual s’ofereix una formació a mida de huit setmanes de durada, impartida per la Cambra de Comerç de València, en matèries bàsiques i necessàries per al bon fi de les idees o projectes d’emprenedoria.

Aquests cursos i tallers, completament gratuïts, es dirigeixen a persones interessades a crear una empresa i que necessiten formació multidisciplinària. També es destina a persones que ja han iniciat la seua marxa empresarial i vulguen aprofundir en alguna àrea o coneixement determinat.

Les inscripcions per a participar en les diferents càpsules es podran realitzar en la pàgina web de València Activa (www.valenciactiva.es) durant els mesos d’abril, maig i juny, segons la data de realització de cadascuna d’elles.

MATÈRIES MULTIDISCIPLINÀRIES

‘Càpsules per a emprendre’ engloba matèries diverses i multidisciplinàries tals com a tributació, màrqueting, gestió economicofinancera, habilitats socials, coaching o gestió empresarial; és a dir, formació bàsica i necessària per al bon fi de les idees o projectes d’emprenedoria.

El programa té caràcter modular independent, de manera que les persones interessades poden optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que els resulten més interessants.

El nombre màxim de participants en cada càpsula és de 20 persones, i també s’exigirà un nombre mínim per a la realització del curs.

SUPORT A l’EMPRENEDOR

Aquesta iniciativa formativa s’emmarca dins de l’oferta de programes, accions i ajudes per a emprenedors posada en marxa per la Regidoria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, sota la marca València Activa amb l’objectiu de promoure la constitució i consolidació de projectes empresarials, així com fomentar la figura de l’emprenedor.

Fa tan sols unes setmanes, la regidora Sandra Gómez va presentar la convocatòria de les ajudes municipals “València Activa Emprén 2017”, que tenen com a objectiu prestar suport i fomentar la creació d’activitat empresarial a la ciutat, per mitjà d’ajudes destinades a donar suport a les altes en el règim especial de treballadors autònoms a València.

Són mesures que pretenen millorar l’ocupabilitat de valencians i valencianes, amb la finalitat d’augmentar les seues oportunitats laborals. El nombre d’aturats a València va descendir en 6.828 persones, des de l’inici de la legislatura. Sandra Gómez ha posat l’accent que es tracta de “xifres millorables que impulsen al Govern municipal a treballar en defensa d’una situació laboral més favorable per a les persones aturades de la ciutat”.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × two =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol