caixa popular

V Fira dels Animals a Alaquàs

Alaquàs celebra aquest diumenge 9 d’abril, de 10 a 14h, la V Fira dels Animals de Sant Antoni

V Fira dels Animals a Alaquàs
09/04/2017 -

L’esdeveniment en honor als nostres millors amics tindrà lloc el diumenge al Parc de la Sequieta. Els Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs han organitzat aquesta activitat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, l’empresa SAFTA i la participació de la Federació per a la Protecció i Defensa de l’Animal en la Comunitat Valenciana.

D’acord amb la dinàmica de les Fires anteriors, la jornada estarà plena d’activitats, tallers i exhibicions canines per a totes les edats:

  • Exposició de fotografies que van participar al concurs “La meua mascota i jo”, realitzat als col·legis d’Alaquàs amb la participació dels seus alumnes, i entrega de premis als guanyadors
  • Exhibició a càrrec de l’Escola d’Ensinistrament caní “Valcanis”
  • Concursos on poder presentar el nostre gos en tres categories diferents: Gos més major, Gos amb discapacitat i Categoria General. La inscripció es realitza en la mateixa Fira, amb l’únic requisit que el nostre amic tinga el xip i portem la seua documentació per acreditar l’edat.
  • Hi haurà una desfilada de gossos que encara esperen una família que els adopte, sota el lema: “Troba el teu company ideal“.

Sens dubte, serà un matí ple d’emocions per als nostres amics peluts. Esperem que també ho siga per als que estan en adopció: pot ser que aquest diumenge un cop de sort els canvie la vida per sempre.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + disset =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata