La UPCCA de l'Ajuntament d'Alfafar present en les nits juvenils

La UPCCA de l'Ajuntament d'Alfafar present en les nits juvenils

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha desenvolupat durant les festes patronals i populars del municipi el programa Controla’t, per a prevenir i reduir els riscos per consum abusiu d’alcohol i altres substàncies.

L’objectiu d’aquest programa és oferir una informació clara, objectiva i realista sobre l’ús o abús de substàncies, especialment sobre l’alcohol, desmitificant els mites i creences errònies sobre el seu consum. Per açò s’han fomentat conductes saludables, de responsabilitat i sentit comú a l’hora de prendre decisions.

S’ha realitzat en la plaça de l’Ajuntament, on ha estat situada la zona de festa per a promoure entre la població més jove una alta participació. Les persones que han estat al capdavant de la conscienciació han sigut joves prèviament formats.

Les i els joves es van mostrar predisposats a rebre la informació plantejada relacionada amb la reducció de riscos en el consum d’alcohol i altres substàncies, així com la participació en les activitats que es van proposar, com la barra lliure saludable, el circuit d’ulleres de visió borrosa, el joc de la “pilota mareao” o el photocall.

Des de la UPCCA es van dissenyar cartells preventius en els quals va utilitzar al personatge “Neurona’t” que han aconsellat al públic juvenil sobre el consum d’alcohol i els riscos associats amb la mescla d’altres substàncies.
Més de 800 joves han participat de les diferents activitats i accions preventives.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =

rambleta kailo
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra