caixa popular

Una setmana molt saludable en l'Estiu Lúdic d'Alfafar

Una setmana molt saludable en l'Estiu Lúdic d'Alfafar
29/07/2016 -

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament d’Alfafar, s’han organitzat diverses activitats saludables dins del programa Estiu Lúdic.

Les dues activitats realitzades han sigut un taller d’alimentació i higiene saludables, dirigit als més xicotets. En aquest taller, a través del joc dels 5 sentits se’ls ha ensenyat com saben, fan olor, s’escolta, es toquen i es veuen algunes de les fruites més conegudes. A més, s’ha ballat la cançó dels “bons hàbits” , on es representa d’una forma més gràfica els hàbits saludables del dia a dia. Una forma d’interioritzar aquestes bones conductes per poder-les posar en pràctica d’una forma senzilla i dinàmica.
D’altra banda, per a tots els xiquets i xiquetes es va organitzar una activitat que agrada molt entre els joves, una “barra saludable” on se’ls ensenya de forma fàcil a fer còctels sense alcohol molt refrescants. Aquesta manera senzilla de preparar combinats sense alcohol permet que quan estiguen a casa puguen fer-ho amb les seves famílies i compartir tots junts aquestes begudes refrescants. En aquesta ocasió els còctels que es van degustar van ser de síndria i pinya colada.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + disset =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig