40 anys fent valors Caixa popular

Una jove empresa valenciana de Paterna aposta pels contes i relats personalitzats

Una jove empresa valenciana de Paterna aposta pels contes i relats personalitzats
12/09/2016 -

Un regal per als convidats de les bodes, un regal entre amics dedicat a la parella, un vídeo relat perquè tots gaudisquen del relat d’amor dels protagonistes de l’enllaç, o fins i tot un regal per als xiquets que assisteixen, en forma de conte il·lustrat per a acolorir… Eme Comunicació i Contes Personalitzats ens proposa un meravellós i original conte en el qual la història d’amor dels nuvis es reflectisca en forma d’aventura inoblidable.

En Eme Comunicació i Contes Personalitzats els contes es realitzen «a mesura» ja que escriuen, il·lustren i afigen les fotografies i cites que desitgen els nuvis. La parella pot viatjar a mons imaginats, disfressar-se, il·lustrar la seua lluna de mel futura o explicar la seua història als seus fills… Cada conte és una peça única feta a mesura del client, omple de xicotets detalls.

cuento-boda-1-300x217 En Eme desitgen presentar el seu original projecte com a emprenedors: “som un equip molt jove, periodistes, il·lustradors, dissenyadors gràfics i experts en audiovisual i fotografia: qualsevol cosa que somies la podem fer realitat en forma de relat, fotografia, il·lustració vídeo i manualitats creatives”. Cada parella és un món i nosaltres ho recreem per a ells: contes de viatges, relats en forma de viatge, de peça teatral, de pel·lícula…

Redacten cada història, amb els seus detalls, anècdotes i tot allò que els nuvis vulguen recordar, encara que ens expliquen que en moltes ocasions les dades són poques i es posen a la feina per a inventar el conte somiat: “Ens deixem guiar per la intuïció, intentant conéixer als clients i el seu estil. Tenim diversos il·lustradors pel que ens adaptem al client i escollim a la persona encarregada d’il·lustrar en funció dels seus gustos”. Existeixen diferents opcions: de tapa dura o blana, nombre de pàgines, grandària, o nombre d’exemplars.

En Ema ofereixen tots aquests serveis per a xiquets, iaies, aniversaris, Noces d’Or, contes promocionals d’empresa, contes de finalització de curs record del col·legi, contes/agenda sobre la classe nova per a conéixer-se millor i estrényer vincles, contes terapèutics per a explicar malalties, famílies diferents, separació, duel, prevenció de trastorns de l’alimentació, contes amb textures per a bebés o d’estimulació per a xiquets amb necessitats especials.  Fins i tot posen al nostre servei la possibilitat de fer la nostra història de vida a partir de textos a mesura amb il·lustració o fotografia a manera d’àlbum de vivències, o elaborar el llibre de receptes familiar, maquetat i cura amb molta manyaga, com a llegat per al futur. tarvessia-600x600

Els textos es redacten en castellà, valencià, anglés o francés, i pròximament planegen noves sorpreses i el llançament d’una línia de contes educatius sobre malalties i per a prevenir conductes de risc. “Volem promocionar la cultura, incentivar la lectura, promoure l’ús del valencià i gaudir creant projectes editorials des d’un punt de vista alhora de compromís social i de valors”.

Eme està dirigit per Mireia Corachán, graduada en Periodisme. Després d’uns anys treballant en mitjans i agències de comunicació, va decidir deixar-ho tot i centrar-se a aconseguir el seu somni, alguna cosa que realment l’apassionava; escriure i els xiquets.

A partir d’eixe moment, va crear la seua pròpia empresa Ema Comunicació i Serveis, per a donar vida a eixos somnis que sempre li havien motivat, crear contes personalitzats per a xiquets. En amb prou faenes set mesos, la seua trajectòria es pot dir que és més que bona. No paren d’arribar els encàrrecs.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra