40 anys fent valors Caixa popular

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de la Policia local de Targoviste visiten l’IVASPE

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de la Policia local de Targoviste visiten l’IVASPE
24/08/2016 -

Una delegació romanesa de la Universitat de Valahia i de l’Ajuntament i Policia Local del municipi de Targoviste han visitat aquest dimarts les instal·lacions de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències, i s’ha reunit amb el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

La delegació ha estat integrada per Cristian Stan i Cosmin Bozieru, alcalde i vicealcalde del municipi de Targoviste; Claudia Gilia, vicerectora de la Universitat de Valahia; i Gheorghe Dinu i Mihai Tudorache, cap de la Policia Local i cap de l’Oficina de Formació Policial de Targoviste, respectivament.

Es tracta d’una primera presa de contacte entre la delegació romanesa i l’ IVASPE, com a conseqüència de la relació que mantenen amb l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I de Castelló. En la visita i posterior reunió també han estat presents la directora de l’IVASPE, Angeles Navarro i l’intendent general cap de la Policia Local de Castelló i president de la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local (Unijepol), José Luis Carque.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra