Un victòria més per a un Levante imparable

Roger aprofita un error de la saga local i li dóna els tres punts al seu equip.

Reus-Levante

[match id=305 template=futbol]

Reus i Levante van protagonitzar el partit més atractiu de Segona Divisió en el Camp Municipal de Reus. Primer i tercer classificat es veien les cares en un duel vital per la lluita per l'ascens a Primera Divisió. Els visitants van gaudir de la primera ocasió de la trobada al cap de vuit minuts amb un bon tret creuat del pistoler Roger que va marxar desviat per la porteria d'Edgar.

El conjunt de Natxo González va gaudir de la millor oportunitat del partit en les botes del seu davanter Mayor, que a punt va estar de batre a Raúl Fernández al cap de 25 minuts amb una gran jugada personal. Després d'una autopassada de taló l'ariet va rematar amb la seua cama dreta i el seu tret es va anar lleugerament desviat. A mesura que passaven els minuts, els locals se sentien més còmodes sobre la gespa i el Levante patia les escomeses del conjunt català.

Els visitants no arribaven amb claredat a la porteria rival, mentre que el Reus es mostrava ben posicionat en el mig del camp i amb més confiança. Fran Carbiá va tenir una altra bona ocasió per a avançar als locals en el marcador però el resultat continuava amb l'empat inicial. Amb el 0-0 inicial va finalitzar la primera meitat, on el Reus va ser bastant superior al conjunt granota.

En la represa del xoc, Muñiz va moure la banqueta i va donar eixida a Rafael Martins en detriment de Jefferson Lerma. El Levante es va mostrar més endollat que durant els primers 45 minuts i va començar a crear més perill sobre la porteria d'Edgar. Al cap de 61 minuts, Roger va aprofitar un greu error del defensa Atienza. L'ariet blaugrana va batre a Edgar després d'un mà a mà amb el porter i va posar el 0-1 en el marcador. El davanter valencià, màxim golejador de la categoria de plata, sumava el seu dècim tant de la temporada.

El Reus va reaccionar al gol del Levante i cercava l'empat. Raúl Fernández es va haver d'emprar a fons en un bon remat d'Atienza en una jugada a pilota parada. La intervenció del porter basc va ser primordial per a evitar la igualada, el Levante anava a patir per a aconseguir els tres punts a domicili, el Reus demostrava sobre el verd ser un rival difícil de batre en el seu estadi.

En els últims minuts del xoc l'equip català va gaudir de nombroses ocasions per a empatar el partit però no va estar encertat de cara a porta i el gol mai va arribar. Amb el definitiu 0-1 en el marcador, el Levante suma la novena victòria de la temporada i segueix líder en solitari amb 30 punts, deu punts més sobre el seu perseguidor immediat, el Real Oviedo.