caixa popular

Un total de 1.553 xiquets participen en les rutes de mercavalència i l’EMT

En la visita a Mercaflor els xiquets i xiquetes visten les instal·lacions, i gaudeixen d’un taller que imparteixen professionals de l’art floral

Un total de 1.553 xiquets participen en les rutes de mercavalència i l’EMT
20/12/2016 -

Tres són les rutes que ofereix Mercavalencia, a través de la regidoria de Comerç als escolars de la ciutat de València a través d’un conveni de col·laboració amb l’Empresa Municipal de Transports (EMT), i en les que, segons el balanç fet públic, hi ha participat 1.553 xiquets i xiquetes de més de 20 col·legis diferents.

En estes rutes la regidoria de Comerç acosta als més menuts a conéixer diferents instal·lacions municipals com són Mercavalencia i Mercaflor, així com els  mercats municipals dels barris “amb una gran acollida per part dels centres educatius de València, com hem sabut hui”, ha indicat Carlos Galiana, regidor de Comerç.

En la visita a Mercaflor els xiquets i xiquetes visten les instal·lacions, i gaudeixen d’un taller que imparteixen professionals de l’art floral. Els participants s’emporten els rams i els centres florals que han fet ells mateixos a les seues cases. A més, la regidoria de Comerç organitza un dinar amb productes frescos de les mateixes instal·lacions de Mercavalència.

En la ruta als mercats municipals els escolars visiten el mercat del seu barri i poden conversar amb els botiguers que els expliquen els productes que venen i en que consisteix el seu treball. En acabar la visita, la ruta continua i un autobús de l’EMT els espera per traslladar-los fins el Mercat Central de la ciutat.

“Per al Govern de la Nau promocionar el comerç de proximitat i el producte de l’horta de València, així com un menjar i una dieta saludables, són objectius irrenunciables que responen al nostre model de ciutat. Per això considerem tan important donar a conéixer estes instal·lacions als més joves, els qui el dia de demà hauran de triar quins productes comprar i on volen adquirir-los. Estem molt il·lusionats amb estes activitats i amb la gran resposta que estan tenint quan ha passat tan sols un any des que l’Ajuntament les ofereix”.

A més, la regidoria de Comerç també participa en una tercera ruta, la que trasllada els estudiants fins al Parc Natural de l’Albufera. Allí, la regidoria ofereix un esmorzar saludable amb unes brotxetes de fruita fresca per als participants. “Es tracta de mostrar als més joves que la fruita és un aliment dolç i perfecte per a menjar en diferents moments del dia, molt més sa i adequat que els típcs snaks de màquina”.

En eixe sentit, Galiana ha recordat que des de la regidoria es treballa perquè, una vegada acabe la llicència actual de les màquines de vending que hi ha a les instal·lacions municipals, el nou conveni incorpore ofertar als clients també productes amb fruita fresca.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =