caixa popular

Un pacient pediàtric de l'Hospital La Fe col·labora en el llibre de relats 'En el meu vers sóc lliure'

Un pacient pediàtric de l'Hospital La Fe col·labora en el llibre de relats 'En el meu vers sóc lliure'
22/08/2016 -

Un xiquet tractat per la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut seleccionat en l’IX Certamen Internacional de Relats perquè el seu text siga inclòs en el llibre “En el meu vers sóc lliure”. Aquest concurs literari està organitzat amb per l’Equip d’Atenció Educativa Hospitalària i Domiciliària de la Regió de Múrcia (EAEHD).

En el certamen han participat xiquets i xiquetes de 14 hospitals de 7 comunitats autònomes, que han col·laborat amb els seus relats i que enguany tenia com a temàtica l’humor.

El pacient infantil de l’Hospital La Fe es va presentar amb ajuda dels seus mestres de la Unitat Pedagògica Hospitalària amb el relat “Les 500 milles”. Després d’una selecció de tots els textos rebuts la EAEHD va decidir publicar els més excel·lents, entre els quals es troba el d’aquest pacient.

De forma paral·lela, la germana d’aquest xiquet ha realitzat un còmic amb el nom “Laza Daurat” i amb il·lustracions infantils, en el qual explica, des del seu punt de vista, com actuar quan se sap que un membre de la família té càncer. Aquest còmic, amb la col·laboració de l’Associació de Xiquets amb Càncer (Aspanion) ha sigut editat i s’està distribuint en els col·legis.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata