40 anys fent valors Caixa popular

Un llibre a canvi d’un quilo d’aliments

Un llibre a canvi d’un quilo d’aliments
12/05/2017 -

La Biblioteca municipal posa en marxa la cinquena campanya solidària «1 llibre per un quilo d’aliments no peribles». A la porta de la Casa de la Cultura s’han instal·lat unes taules amb llibres i per cada quilo d’aliments que els veïns aporten se’ls regala un exemplar que poden triar entre tota l’oferta.

La iniciativa arriba a la cinquena edició amb molt bona acollida entre la població, sobretot entre els escolars, que fan les seues donacions d’aliments aprofitant les visites en grup a la Biblioteca. Han de ser aliments no peribles que des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament s’entregaran a Càritas. L’horari en què es pot participar en la campanya és de 9.30 a 13 h i de 17 a 19 h i estarà en marxa fins a pròxim 18 de maig.

La campanya del llibre solidari ha crescut en participació al llarg dels 5 anys que porta en marxa. En 2016 es replegaren 950 quilos de menjar que es destinaren a les dos ONG Cáritas que hi ha a la localitat vinculades a les dos parròquies. Per la seua part, la biblioteca va regalar prop de mil llibres del fons propi i de donacions de particulars.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra