caixa popular

Un 20% dels participants en els cursos homologats d'activitats auxiliars de magatzem aconsegueix un contracte

Un 20% dels participants en els cursos homologats d'activitats auxiliars de magatzem aconsegueix un contracte
28/06/2017 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica, que dirigeix Juan Medina, ha lliurat 24 certificats de professionalitat del curs Activitats Auxiliars de Magatzem i 15 acreditacions parcials del Mòdul de Manipulació de Càrregues amb Carretons Elevadors inclosos en el mateix certificat.

Aquests cursos han sigut finançats pel Servef i l’Ajuntament de Quart de Poblet, i desenvolupats des del Centre d’Ocupació i Desenvolupament municipal.

El certificat d’Activitats Auxiliars de Magatzem ha tingut una durada de 250 hores i ha comptat amb un mòdul de pràctiques en empreses importants del sector amb 40 hores de durada. Dels i les participants, el 20% ha trobat treball relacionat amb la formació adquirida.

Tal com indica el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, “l’objectiu de l’Ajuntament de Quart de Poblet a través d’aquesta formació homologada és ampliar les opcions d’inserció laboral en el nostre municipi i, per açò, dins de les línies Opcions Formació del programa Més Opcions, estem centrant-nos en aquelles especialitats més demandades per les empreses. El fet que un 20 per cent de l’alumnat s’haja inserit avala aquest fet”.

La valoració de l’alumnat ha sigut molt alta en les enquestes del Servef, tant de la formació rebuda com de les pràctiques en les empreses, i de l’adequació de les instal·lacions del Centre d’Ocupació i Desenvolupament. El curs de Manipulació de Càrregues amb Carretons Elevadors ha tingut una durada de 50 hores i es troba englobat dins del certificat de professionalitat Activitats Auxiliars de Magatzem. Les classes teòriques i pràctiques s’han realitzat en el CED i s’han reforçat en el Magatzem Municipal. Les pràctiques es realitzen amb carretons del tipus frontal contrapesat, lateral retràctil i traspale elèctric amb plataforma.

En tots els cursos, la formació establida en el mòdul formatiu “Manipulació de Càrregues amb Carretons Elevadors”, garanteix el nivell de coneixements necessaris per a l’acompliment de les funcions de conducció de carretons elevadors. Aquesta formació no necessita ser renovada i és la que s’està demandant en les ofertes de treball amb el conegut “carnet de carretoner”­­­­­.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + catorze =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata