caixa popular

Tyrius i Espai Dona celebren la VI Passarel·la per la Igualtat de Gènere

Tyrius i Espai Dona celebren la VI Passarel·la per la Igualtat de Gènere
04/05/2017 -

Esta vesprada, a les 18 h, el Centre Cultural Tívoli serà l’escenari per a la celebració de la VI Passarel·la per la Igualtat de Gènere, organitzada per sisé any consecutiu per l’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius de Burjassot, en col·laboració amb Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a les Dones de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix la regidora Lluna Àrias.

Amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament, aquest esdeveniment es programa com un acte de protesta contra els cànons de bellesa establits, a fi de reivindicar altres models de bellesa basats en la llibertat de cadascú i que no únicament estan regits per les normes passatgeres de la publicitat. A més de l’esperada desfilada de moda, en el qual participen signatures locals, per part de nombrosos veïns i veïnes de Burjassot, la celebració de la passarel·la es completarà amb música, balls, projeccions i lectures sobre la Igualtat de Gènere.

En paraules de la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, “aquest és un acte ja consolidat en el nostre poble, que es repeteix cada any amb l’objectiu de fer visibles tots els models de bellesa, lluny d’idees artificials i moltes vegades insanes, que ens imposen des dels mitjans de comunicació, la indústria de la moda, la publicitat i, en general, la societat moderna”. Diu Àrias que “amb iniciatives com aquesta, volem expressar que aquests ideals, imposats sobretot a les dones, no són els únics admissibles i que volem un món lliure d’estereotips i lligams, que ens permeta expressar-nos sense cap imposició”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − sis =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig