caixa popular

Tyris i la Fundació ANAR s'uneixen en una recollida solidària de joguets

Tyris i la Fundació ANAR s'uneixen en una recollida solidària de joguets
28/12/2016 -

El Nadal és època de festes, de sopars en família, de retrobaments, de guanyar uns quilos de més i regals, però no per a tots. En aquestes dates les desigualtats es fan més visibles i per això, la microcervesera artesana Tyris ha començat una iniciativa solidària per aconseguir que els nens valencians que estan en risc d’exclusió social o desemparament també puguen rebre els seus regals la nit del 5 de gener.

Sota el lema “Fem cervesa, fem Nadal”, Tyris s’han proposat dur a terme una gran recollida solidària de joguets nadalencs en la seua tap room, el Tyris on Tap, que lliurarà a la coneguda Fundació ANAR, una organització sense ànim de lucre que protegeix als nens i adolescents que es troben en una situació desfavorida o complicada.

Per participar en la iniciativa, solament has d’acudir al Tyris on Tap abans del 3 de gener — la recollida finalitza el dia 2— i portar un joguet que estiga en bones condicions i pugai seguir despertant somriures en els més xicotets. En aquest sentit, Gonzalo Abia, cofundador d’aquesta cervesa, assegura que amb aquesta acció solidària “oferim el Tyris on Tap com un punt de recollida, estem al centre històric de València, en El Carmen, al costat del Mercat Central, i això pot facilitar a molta gent que done el seu joguet. La part més difícil de tot això recau en la Fundació ANAR”.

Per la seua banda, Dani Encalla, cofundador de la marca, ha explicat que aquesta recollida de joguets “continua la nostra línia de seguir oferint i treballant per València, transcendint fins i tot el món de la cervesa. Per això, des de Tyris, vam seguir donant suport a moltes iniciatives culturals, socials, que aporten i donen vida a la ciutat als seus barris, just com aquesta”.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =