Txus Vidorreta: "Tenim per davant sis setmanes que es converteixen en una pretemporada molt esperada"

Txus Vidorreta: "Tenim per davant sis setmanes que es converteixen en una pretemporada molt esperada"

Valoració del partit…

“Ha sigut un partit dur, en el qual hem tingut el control del partit però en els últims minuts del tercer quart i, sobretot, l’últim ells han anotat amb relativa facilitat i nosaltres hem fallat tirs oberts. En els partits quan anotes eixos tirs és quan ganes”

Sembla impossible el somni de l’Euroliga, toca centrara en la Lliga Endesa’.

“La nostra mentalitat és la mateixa des que acabem al desembre. Intentem estar al màxim nivell cada partit, hui ho hem fet 37 minuts però no hem tingut la destresa en moments claus i açò ens ha costat el partit. Seguirem competint igual per a aconseguir el màxim de victòries possible i tenir bones sensacions. Centrats en la Lliga perquè és l’únic torneig en el qual ens queden opcions reals per a aconseguir el títol. Fa molts mesos que estem amb situacions anormals, si la salut ens respecta, podrem competir. Òbviament el nostre primer objectiu és el pròxim partit”.

Motiu pel qual ha jugat els últims instants sense bases purs…

“Crec que ha sigut un tema defensiu, Alberto no podia controlar a Marcelino i se’ns estava escapant el partit en xiular-li la quarta falta a Guillem i hem intentat reconstruir a l’equip defensivament i se’ns han eixit tres tirs que estaven dins. Les decisions eren correctes però no hem tingut encert per a anotar”.

Preocupa el joc en la pintura…

“Estem treballant moltes setmanes a millorar el joc un contra un i ser més durs per a tallar la penetració dels xicotets de l’altre equip. Les cistelles fàcils en pintura ens han condemnat, però portem treballant açò molt temps però hui no hem sabut controlar-ho. De fet ens guanyen el partit gràcies a les safates de jugadors xicotets. Teníem capacitat per a haver defensat i evitat eixes cistelles”.

Hi ha temps material per a preparar els play-off quan hi haja un sol partit a la setmana jugar

“Tenim per davant sis setmanes que es converteixen en una pretemporada molt esperada. Necessitem eixe mes i mig amb un sol partit i amb els dotze jugadors sans. Fins ara no han estat tots junts. Tenim a veure com van entrant els jugadors perquè no es ressenten i que puguen acoblar-se”.

Com veu a l’equip per a esta recta final?

“Ens queda una setmana molt dura i hem de tocar fusta per a tenir tot l’equip sa. Els note menys carregats, més frescos. Hi ha hagut menys baixes esta setmana i si ho passem crec que l’equip ha de créixer, els rols quedaran totalment definits amb l’objectiu d’entrar al play-off amb l’actitud, la tensió i la motivació necessària. Hem de recuperar-nos ben perquè no hem parat”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 8 =