Turisme València participa en la MITT de Moscou

Turisme València participa en la MITT de Moscou

Turisme València participa durant aquests dies en la MITT de Moscou, principal fira de la indústria turística a Rússia. Amb l’objectiu de continuar incrementant l’arribada de turistes russos a la ciutat i consolidar el creixement de les pernoctacions registrat durant 2016, València promociona la seua oferta com a destinació turística en la capital russa.

Durant els 3 dies de fira, València valora els recursos turístics a disposició dels visitants entre professionals de sector turístic i prescriptores de destinació (mitjans de comunicació internacionals, turoperadors, agències de viatges…), a través de presentacions i trobades ‘one to one’, així com entre públic general.

El potencial de l’oferta turística de la ciutat de València suposa un valor afegit per al turista rus. Així, a més de les alternatives de sol i platja que ofereix la ciutat, Turisme València promociona en la MITT de Moscou la gastronomia i l’estil de vida mediterrani, els recursos de ‘shopping’, l’oferta cultural i d’oci de València, així com l’arquitectura tradicional i d’avantguarda.

Així mateix, es facen valdre els tours llançats en l’últim any: la Ruta del Grial, la Ruta de la Seda i la Ruta Fallera. Amb motiu de la declaració com a Patrimoni Immaterial per part de la UNESCO, s’ha reforçat la promoció de les Falles en el mercat rus com a element identificatiu i singular de València com a destinació turística.

tags

plataforma per la lengua

gva
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 4 =