40 anys fent valors Caixa popular

Trobada València Sud a Castellar – l’Oliveral

Trobada València Sud a Castellar – l’Oliveral
11/05/2017 -

“De l’expropiació a l’apropiació” és el lema de la Trobada València Sud que se celebra el 12 i 13 de maig a Castellar- l’Oliveral. L’acte inaugural tindrà lloc demà, a les 10.00 h, al Centre Cívic del poble i assistiran el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, i la regidora d’Horta i Pobles, Consol Castillo. La conferència inaugural, “De la preservació a la gestió dels espais agraris”, l’impartirà Josep Montasell, enginyer tècnic agrícola i membre de la comissió tecnocientífica de la Fundació Agroterritori.

Aquesta jornada, emmarcada dins del Pla d’Anticipació de Castella-l’Oliveral, és una iniciativa de l’AV Castellar-l’Oliveral que pretén enfortir els vincles amb el veïnatge amb la intenció d’evitar l’aïllament i la pèrdua de territori dels pobles de l’Horta Sud. Així doncs, per a tractar de reapropiar-se de l’espai físic, cultural i econòmic expropiat, es plantegen reflexionar conjuntament, i fora de l’acadèmia, sobre els temes que els afecten: planificació territorial, autonomia, infraestructures, entorn natural i desenvolupament local.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Participació, ha col·laborat en l’organització d’aquestes jornades en les quals es tractaran diversos temes, com la confluència i les relacions poblacionals, la protecció del territori de l’horta i, sobretot, el futur de València Sud. Dos dies en què s’han programat diverses activitats: conferències, taules rodones, passejades per l’horta i la marjal, tallers, degustació de productes de l’horta, etc.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra