Trobada València Sud a Castellar – l’Oliveral

Trobada València Sud a Castellar – l’Oliveral
11/05/2017 -

“De l’expropiació a l’apropiació” és el lema de la Trobada València Sud que se celebra el 12 i 13 de maig a Castellar- l’Oliveral. L’acte inaugural tindrà lloc demà, a les 10.00 h, al Centre Cívic del poble i assistiran el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, i la regidora d’Horta i Pobles, Consol Castillo. La conferència inaugural, “De la preservació a la gestió dels espais agraris”, l’impartirà Josep Montasell, enginyer tècnic agrícola i membre de la comissió tecnocientífica de la Fundació Agroterritori.

Aquesta jornada, emmarcada dins del Pla d’Anticipació de Castella-l’Oliveral, és una iniciativa de l’AV Castellar-l’Oliveral que pretén enfortir els vincles amb el veïnatge amb la intenció d’evitar l’aïllament i la pèrdua de territori dels pobles de l’Horta Sud. Així doncs, per a tractar de reapropiar-se de l’espai físic, cultural i econòmic expropiat, es plantegen reflexionar conjuntament, i fora de l’acadèmia, sobre els temes que els afecten: planificació territorial, autonomia, infraestructures, entorn natural i desenvolupament local.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Participació, ha col·laborat en l’organització d’aquestes jornades en les quals es tractaran diversos temes, com la confluència i les relacions poblacionals, la protecció del territori de l’horta i, sobretot, el futur de València Sud. Dos dies en què s’han programat diverses activitats: conferències, taules rodones, passejades per l’horta i la marjal, tallers, degustació de productes de l’horta, etc.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dieciseis =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra