Triomfs del València Club de Judo a Portugal i el Marroc

El club, que compta amb el suport de la Diputació, ha participat amb èxit en campionats de Coïmbra i Casablanca, a més de guanyar el Campionat d'Espanya junior

apertura
apertura

El Valencia Club de Judo, que compta amb el suport de la Diputació de València, continua acumulant victòries dins i fora d'Espanya. Recentment, ha aconseguit medalles en el Campionat d'Espanya Junior, en l'Internacional Junior de Coïmbra i en la Copa del Món de Casablanca Sènior, a més de guanyar totes les trobades en la segona jornada de la lliga de clubs, tant en la categoria femenina com en la masculina.

El dia 11 de març es va celebrar en la ciutat madrilenya de Pinto el Campionat d'Espanya en la seua categoria junior, en el qual el València Club de Judo va aconseguir tres campions amb Nina Esteseo en la categoria de -52Kg femenina, Roberto Florentino en la categoria de -100Kg masculina, i Jose Nova en la categoria de +100Kg masculina.

La medalla de plata en la categoria de -44Kg femenina la va aconseguir Carla Montañez, disputant la final amb la seua companya de federació, l'alacantina Mireia Rodríguez. Per la seua banda, Alberto Varela no va poder disputar el bronze per lesió i es va classificar en cinquè lloc en la categoria de -73kg masculina.

European Cap Junior Portugal

Els dies 18 i 19 de març es va celebrar a la localitat portuguesa de Coïmbra la Copa Europea junior masculina, en la qual Roberto Florentino, en la categoria de -100Kg, i Jose Nova en la categoria de +100Kg, van aconseguir sengles medalles de bronze.

En la categoria de -44Kg femenina, Carla Montañez es va alçar amb la medalla de plata, cedint en la final davant la representant Russa.

African Open del Marroc

Mentre els junior competien a Portugal, l'equip sènior es va traslladar a Casablanca intentant aconseguir la classificació per a participar en el campionat Europeu Sènior.

Alfonso Urquiza, en la categoria de -81Kg, i David Fernández, en la categoria de +100Kg, van disputar bronze, aconseguint finalment classificar-se en cinquè lloc. Per la seua banda, Gar Uriarte arribaria a la final, aconseguint la medalla de plata i la classificació per al Campionat d'Europa que se celebrarà el pròxim mes d'abril a Varsòvia.

2º Jornada de la Lliga Nacional de Clubs

El dia 25 de març es va celebrar en Villaviciosa de Odon, en la província de Madrid, la segona jornada de la Lliga Nacional de Clubs, en la qual enguany el València Club de Judo participa amb un equip masculí i un altre femení, els dos en la primera divisió.

L'equip masculí va disputar 4 partits que va guanyar, davant el Fontenebro de Madrid i el Judo Club Lanzarote per 5 a 0; i davant el Stabia d'Extremadura i el Brunete de Madrid per 2 a 1 i dos nuls.

En la categoria femenina, el València Club de Judo va disputar tres trobades, guanyant tots ells enfront del Sotillos de Madrid, per 3 victòries a 0 i 2 nuls; el Judokan de València, per 4 a 1; i el Fontenebro de Madrid, per 4 a 1.

Amb aquests resultats i a falta d’una jornada, tots dos equips conserven totes les possibilitats de renovar el títol de campions que van aconseguir en la temporada passada.