caixa popular

Tret d'eixida al "Burjassot amb la Natura"

El taller d’ocupació es va iniciar passat 30 de desembre

Tret d'eixida al "Burjassot amb la Natura"
03/01/2017 -

Divendres passat 30 de desembre, va tenir lloc l’inici del Taller d’Ocupació 2016 “Burjassot amb Natura”. La presentació d’este programa va tenir lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintat i va comptar amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, del regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent i del regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano.

“Burjassot amb Natura” és un programa mixt de formació i ocupació del que es beneficien 36 persones, entre alumnes-treballadors i personal docent, i es divideix en tres branques diferents d’especialitat quant a formació i treball: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, amb deu places assignades; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, amb altres deu places assignades i, finalment, muntatge de mobles i elements de fusteria, també amb deu places assignades. El Taller d’Ocupació té una durada de 12 mesos i tot el període de desenvolupament, un any, estarà destinat a la formació teòrica, en alternança amb el treball i la pràctica professional remunerada, conforme a la normativa vigent aplicable.

Amb motiu de l’inici del Taller, l’Alcalde de Burjassot, Rafa Garcí, ha animat als alumnes-treballadors al fet que “aprofiten el temps al màxim, ja que un any passa molt de pressa, i al fet que traguen el màxim benefici a esta oportunitat de cara a ampliar coneixements que redunden en la millora de les seues expectatives de trobar treball”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 9 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig