Tret d'eixida al "Burjassot amb la Natura"

El taller d’ocupació es va iniciar passat 30 de desembre

Tret d'eixida al "Burjassot amb la Natura"

Divendres passat 30 de desembre, va tenir lloc l’inici del Taller d’Ocupació 2016 “Burjassot amb Natura”. La presentació d’este programa va tenir lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintat i va comptar amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, del regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent i del regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano.

“Burjassot amb Natura” és un programa mixt de formació i ocupació del que es beneficien 36 persones, entre alumnes-treballadors i personal docent, i es divideix en tres branques diferents d’especialitat quant a formació i treball: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, amb deu places assignades; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, amb altres deu places assignades i, finalment, muntatge de mobles i elements de fusteria, també amb deu places assignades. El Taller d’Ocupació té una durada de 12 mesos i tot el període de desenvolupament, un any, estarà destinat a la formació teòrica, en alternança amb el treball i la pràctica professional remunerada, conforme a la normativa vigent aplicable.

Amb motiu de l’inici del Taller, l’Alcalde de Burjassot, Rafa Garcí, ha animat als alumnes-treballadors al fet que “aprofiten el temps al màxim, ja que un any passa molt de pressa, i al fet que traguen el màxim benefici a esta oportunitat de cara a ampliar coneixements que redunden en la millora de les seues expectatives de trobar treball”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − set =