Treball tàctic en les instal·lacions de Bunyol

Abraham ha començat a trotar durant uns minuts, si bé la major part del treball de recuperació li ha portat fins al gimnàs

Treball tàctic en les instal·lacions de Bunyol

La plantilla del Llevant ha reprès els entrenaments en sessió matinal en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. Muñiz ha comptat amb la pràctica totalitat dels integrants del primer equip per a realitzar el segon entrenament de la present setmana.

El partit davant el Sevilla Atlètic, corresponent a la jornada vigesimoséptima de la competició en LaLiga 1|2|3, fixa la seua atenció. La matinal, que ha començat a dos quarts d’onze per a concloure minuts després de les dotze, s’ha desenvolupat amb absoluta normalitat. Les qüestions tàctiques han adquirit consistència durant el verd del camp número u de Bunyol.

Abraham s’ha exercitat al marge del grup. El lateral ha començat a trotar durant uns minuts, si bé la major part del treball de recuperació li ha portat fins al gimnàs. El grup repetirà matí i divendres que ve en les instal·lacions de Bunyol des de les 10:30 hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =