40 anys fent valors Caixa popular

Transparència celebra la segona trobada autonòmica sobre el servei d’atenció a la ciutadania 012

Foto: Felivet

Transparència celebra la segona trobada autonòmica sobre el servei d’atenció a la ciutadania 012
29/11/2016 -

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha organitzat una jornada d’intercanvi d’experiències entre comunitats autònomes sobre els serveis d’atenció a la ciutadania 012 que se celebrarà dijous que ve, 1 de desembre, a València.

És la segona trobada que es realitza sobre aquesta matèria en el qual s’exposaran les diferents experiències en el servei d’informació administratiu en els seus canals no presencials, com és el 012 o el seu equivalent en altres autonomies. Es tracta, entre altres assumptes, de compartir casos de bones pràctiques, solucions als problemes, tècnics o de serveis, que es plantegen per part d’alguna de les administracions participants, les tarifes o l’impacte de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú en aquest tipus de serveis.

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha assenyalat que, des del principi, “una de les preocupacions del Govern valencià ha sigut dinamitzar els mecanismes per a aconseguir la modernització en les administracions públiques, a través de la seua digitalització, i, també, que les administracions siguen més pròximes amb tots els ciutadans i ciutadanes”.

Una jornada que es realitzarà en el Centre de Turisme de València i que coincideix amb el 20 aniversari del servei d’atenció a la ciutadania a la Comunitat. Per açò, Alcaraz ha destacat que “és una bona ocasió per a realitzar aquesta trobada, igual que estem celebrant el servei que presten els PROP a través de diverses millores i sobretot a través d’una ampliació en diversos municipis com en Llíria o la seua pròxima creació en localitats com Alcoi, Dénia o Morella, tot açò amb l’objectiu d’arribar a totes les comarques valencianes”.

En aquesta trobada assistiran representants de diverses comunitats autònomes com Catalunya, Andalusia, Castella i Lleó, Astúries, Illes Balears, Castella-la Manxa, Extremadura o Regió de Múrcia, els qui donaran a conéixer les seues experiències a través d’aquest servei.

També, es comptarà amb la presència de representants dels telèfons d’atenció al ciutadà 060 de l’Administració General de l’Estat, del 010 dependent de l’Ajuntament de València; del 116111 del servei d’Atenció al Menor a la Comunitat; o de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Telecomunicacions que depén del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital. Igual que els representants del 012 de la Comunitat Valenciana

Cal recordar que, l’any 2009, es va celebrar la primera edició d’aquesta jornada a Catalunya. Sota el lema “Conéixer, compartir, resoldre”, en aquesta trobada van estar presents diferents comunitats autònomes com la valenciana. A més, va servir també com a punt de trobada per a intercanviar informació, on es van obrir debats sobre temes que afecten el model i tecnologia d’aquest servei que es dóna a la ciutadania.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra