40 anys fent valors Caixa popular

Transition Cities lluita contra el canvi climàtic

InnDea València llança un concurs d’idees per a projectes sostenibles aplicables a la ciutat.

Transition Cities lluita contra el canvi climàtic
06/07/2016 -

L’Ajuntament de València, a través d’InnDEA, va obrir ahir esta convocatòria de Transition Cities, en la seua tercera edició, amb l’objectiu de seleccionar projectes innovadors relacionats amb l’eficiència energètica i la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle a l’atmosfera, amb un enfocament social i que puguen aplicar-se a la ciutat. A final de mes es coneixeran els projectes guanyadors que optaran a finançament per a desenvolupar els seus treballs.

Este concurs forma part del projecte Transition Cities impulsat per Climate-KIC, iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia que impulsa la innovació en la batalla contra el canvi climàtic. En este projecte europeu participa València amb les ciutats de Birmingham, Bolonya, Mòdena, Budapest, Castelló, Frankfurt i Breslau.

El Concurs d’Idees Transition Cities 2016, segons ha explicat el regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, “seleccionarà projectes innovadors relacionats amb l’eficiència energètica i la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle a l’atmosfera. Estos, a més, han de tindre un enfocament social i poder-se executar a la nostra ciutat”.

Peris ha subratllat que este concurs “és una iniciativa més que necessària per a la implicació en la lluita contra el canvi climàtic de tots i totes. Els projectes innovadors que se seleccionaran no sols ens ajuden a construir la nostra estratègia, sinó també a aplicar-la i fer-la realitat”.

Enguany els i les participants podran presentar projectes que complisquen quatre reptes: la conscienciació ciutadana sobre el canvi climàtic, propostes innovadores sobre eficiència energètica, solucions per a combatre la pobresa energètica i idees per a contribuir en la millora de la mobilitat sostenible de la nostra ciutat.

El concurs té dos categories: “Experiment”, per a projectes que desenvolupen idees innovadores completament noves, i “Service Innovation Grant”, per a projectes que demostren l’aplicabilitat de la tecnologia ja existent a altres contextos, ja siguen geogràfics, socials, econòmics, etc.

El jurat triarà entre els projectes presentats 10 finalistes que exposaran a final d’este mes els seus treballs, i posteriorment s’escolliran els projectes guanyadors en les dos categories. Les persones guanyadores aconseguiran el finançament per a desenvolupar els seus treballs amb pressupostos d’un màxim de 21.700 € per a la modalitat “Experiment”, i de 7.900 € per a dos subcategories en el de “Service Innovation Grant”.

Qui desitge participar en esta convocatòria podrà trobar les bases i la sol·licitud per a presentar-se en el perfil del contractant de la pàgina web d’InnDEA, en l’enllaç: www.inndeavalencia.com/coneix-nos/perfil-del-contractant

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra