L'Ajuntament mostra el treball dels equips de neteja

L'Ajuntament mostra el treball dels equips de neteja

La Regidoria de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València farà un desplegament operatiu aquest cap de setmana de nombrosos vehicles especialitzats dels servicis municipals de neteja i recollida de residus urbans. La iniciativa es desenvoluparà entre les 11 i les 13 hores de demà, dia 2, i diumenge, dia 3, al Passeig de l’Albereda, entre els ponts de l’Exposició i del Real, en el marc de la Trobada Internacional de Ciutats Educadores que se celebra aquest cap de setmana a València.

“El desplegament dels vehicles amb què s’han ampliat i millorat els servicis de neteja i recollida de la ciutat durant el mandat actual pretén aproximar a la ciutadania, sobretot a la població més jove, com és el funcionament d’eixos equips que cada dia contribueixen a millorar la neteja urbana, juntament amb les campanyes de conscienciació i la col·laboració ciutadana”, ha explicat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

El desplegament permetrà comprovar les condicions de mobilitat i de treball operatiu dels equips diversos. També es podrà accedir a les seues cabines de comandament i observar de prop la complexitat i la varietat dels equips. Hi haurà agranadores mecàniques, equips llavavoreres d’alta pressió, furgonetes llançadora, equips recol·lectors propulsats per gas natural per reduir emissions contaminants i equips especialitzats de neteja i recollida de platges. A més, es presentaran els nous equips recol·lectors de càrrega per darrere i lateral, que per primera vegada són elèctrics amb zero emissions acústiques i de gas, gràcies al millor nivell mediambiental de la tecnologia actual per a aquests servicis.

Els equips, a més, mostraran la nova retolació i els vinils gràfics municipals, més d’acord amb una informació completa dels servicis i una comunicació ciutadana eficaç en coherència amb els dissenys gràfics de les darreres campanyes municipals de comunicació i conscienciació ciutadana sobre la neteja urbana.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 2 =