‘Tots a una veu’ és el nou ‘claim’ amb el qual la Generalitat pretén donar visibilitat a la Comunitat

‘Tots a una veu’ és el nou ‘claim’ amb el qual la Generalitat pretén donar visibilitat a la Comunitat
30/09/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat la imatge de la campanya amb la qual, amb motiu del 9 d’octubre, la Generalitat pretén donar visibilitat a la Comunitat Valenciana i traslladar a Madrid “el problema valencià” relacionat amb el finançament autonòmic.

Amb el lema ‘Tots a una veu’, el projecte se centra a ressaltar “la força de la unitat dels valencians”, tal com ha explicat el President, qui ha destacat que eixa unió entre els valencians i valencianes és, ara, “més important que mai”.

“‘Tots a una veu’ és una forma de transmetre un missatge emocional, amb l’objectiu de comunicar allò que volem fer, que és este procés de reparació, reconstrucció i renaixement de la Comunitat Valenciana”, ha declarat.

Així mateix, ha recordat la necessitat d’alçar la “hipoteca reputacional” i recuperar l’orgull de pertinença a la Comunitat Valenciana. El cap del Consell també ha aclarit que este projecte es troba al marge de qualsevol ús partidista.

Marca ‘Tots a una veu’

La campanya ha sigut desenvolupada per l’empresa valenciana Trumbo, amb la intenció de transmetre la imatge d’un govern “transparent i sostenible”, enfocat al desenvolupament econòmic, el benestar social, la unitat identitària i la defensa de la cultura pròpia.

Quant al lema ‘Tots a una veu’, els responsables de la marca subratllen que es tracta d’un missatge àmpliament conegut i arrelat en la societat valenciana, i amb el qual una gran part se sent identificat. Es tracta d’un símbol “despolititzat” i “molt representatiu” de la cultura valenciana, amb el qual es pretén, tal com expliquen els seus creadors, “apel·lar per força de la unió”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra