Tot preparat per a les Falles en Texas

Tot preparat per a les Falles en Texas

Estem acostumats que cada any en el mes de març  la nostra ciutat es cobrisca de pólvora i dels nostres monuments, les falles que ens omplin d’il·lusió quan es planten i tanta nostàlgia quan es cremen el dia 19.

A partir de la setmana que ve, les Falles es preparen per a conquistar Texas.

El dia 7 de setembre es durà a terme la fira d’art i cultura “The Langdon Review Weekend”, i que serà inaugurat en el Dora Llig Langdon Cultural & Educational Center (Granbury, Texas) .

Pel que fa a l’endemà, hi haurà una exposició única que arreplega el nom de “The Falles from Valencia in Texas” i “The Silk Craftsmanship in Valencia”, així com una presentació multimèdia sobre les Falles i que és candidata a Patrimoni Intangible de la Humanitat que tindrà lloc en el Concert Hall (Dora Llig Langdon Cultural Center) .

D’altra banda, el dia 9 seguirà la presentació multimèdia sobre les nostres festes amb la segona edició. Per a finalitzar les festes hi haurà un concurs de paelles tan típic de la nostra terra i una degustació de vins valencians. La clausura d’estes festes es durà a terme a fi de les exposicions i la recepció en Tarlteton State University, celebrades els dies 10 i 11 de setembre respectivament.

Com podem observar, la nostra festa més gran està ja preparada per a conquistar als americans perquè  sens dubte és tot un tresor de la Humanitat.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra