caixa popular

Torrent treballa per la igualtat i la justícia social

El consistori torrentí ha participat, juntament amb vuit ajuntaments més, en la creació del Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social

Torrent treballa per la igualtat i la justícia social
20/04/2017 -

El regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, ha assistit este matí com a representant del consistori torrentí a la reunió sobre el “Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social”. Una cita que ha tingut lloc en el Centre Cultural de la Beneficència de València, que el seu objectiu és aconseguir la promoció de l’autonomia personal, l’impuls i apoderament de les persones.

Es tracta d’un pla conjunt elaborat gràcies a les aportacions de diversos ajuntaments que pretén potenciar polítiques productives i positives basades en la igualtat i justícia social. Torrent ha sigut un dels municipis col·laboradors, ja que ha assistit a nombroses reunions i taules de treball que la Generalitat Valenciana ha anat organitzant en matèria de Serveis Socials i Dependència. Carbonell ha ressaltat la importància que “la meta final haja de ser que no hi haja cap tipus d’exclusió social”.

En este encontre, també s’han presentat les sis línies estratègiques que la Conselleria durà a terme, com són la inclusió sociolaboral, la garantia de prestacions, la garantia de protecció de drets i accés a serveis públic, la garantia de l’equitat i cohesió social, l’atenció a la infància i reducció de l’empobriment infantil i la lluita contra la feminització de l’empobriment.

En la mateixa línia i amb la finalitat de continuar les converses periòdiques amb Conselleria, Carbonell s’ha desplaçat a València per a aconseguir millores per a la ciutat en matèria de diversitat funcional i malalts mentals. Una trobada en el qual s’han tractat temes com les llistes d’espera de la comarca, les línies nominatives de subvencions, la possibilitat de negociar centres de dia i centres ocupacionals dels quals puga beneficiar-se la població torrentina i del futur de la inclusió social i nous projectes.

Un treball continu que realitza de forma constant el consistori torrentí i en concret l’àrea d’Atenció a les Persones per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i potenciant la igualtat i justícia social.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata