caixa popular

Torrent tindrà una fonoteca única gràcies a la donació de José Luis Alabarta

La col·lecció de més de 6.000 vinils i cd’s permetrà crear una fonoteca única i una exposició de les caràtules en l’edifici Metro

Torrent tindrà una fonoteca única gràcies a la donació de José Luis Alabarta
21/09/2017 -

El torrentí José Luis Alabarta ha realitzat una donació musical al consistori fruit de 45 anys dedicats a la recopilació per Europa i Amèrica amb tot tipus d’estils musicals al llarg de l’existència de la música gravada en estereofonia, amb una col·lecció de més de 6.000 peces úniques entre vinils i cd’s.

L’alcalde Jesús Ros ha agraït la donació “d’una col·lecció de gran valor i que mostra part de la seua vida i l’amor a la música”; a més, el regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, ha destacat la gran labor de José Luis de “donar valor a la música, convertint-la en patrimoni únic a través de la seua recopilació i catalogació, i que aportarà un gran valor cultural a la ciutat”.

La labor de digitalització de tota esta música que cedirà, permetrà a Torrent disposar d’una fonoteca única a Espanya que estarà a l’abast de tot el món. La mostra es compondrà d’una part fonogràfica, una altra acadèmica i històrica i una expositiva. A més les caràtules formaran una exposició permanent en l’edifici Metre que al seu torn serà itinerant segons les dates destacades en el món de la música.

 

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic