40 anys fent valors Caixa popular

Torrent promou la formació per a aturats durant l’estiu

IDEA’T ofereix el Curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” i el de “Monitor/a en el temps lliure”.

Torrent promou la formació per a aturats durant l’estiu
23/06/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, amb l’objectiu de formar professionalment als veïns i veïnes del nostre municipi augmentant així el seu nivell de empleabilidad, impulsa dues noves accions formatives per als mesos estivals: el Curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” i el Curs de “Monitor d’activitats en el temps lliure”.

La durada del curs de “Gestió de magatzem per radiofreqüència” és de 20 hores lectives i està destinat a un total de 15 aturats i aturades que estiguen interessats a formar-se i actualitzar els seus coneixements relacionats amb els processos de la gestió d’un magatzem. Per a accedir al curs es realitzarà prèviament una prova de nivell d’informàtica. El termini d’inscripció romandrà obert fins al dia 15 de juny, i es realitzarà en el Centre Municipal de Formació Torrent Activa del 20 al 23 de juny.

La Delegació de Joventut ha organitzat també una nova edició del Curs de “Monitor/a de activitats en temps lliure educatiu infantil i juvenil”, destinat als joves majors de 17 i menors de 35 anys. En el marc de l’Estratègia d’Ocupació i Emprendimiento Jove, IDEA’T cofinança aquest curs perquè el cost del mateix siga inferior per als joves que ho realitzen. La seua durada és de 310 hores. El termini per a lliurar les sol·licituds es va obrir el dia 12 de maig a través de la web o presencialment en el CIJ de Torrent, i continua obert.

El llançament d’aquests cursos ha coincidit amb la clausura del curs intensiu d’anglès, també organitzat per IDEA’T. Els 12 alumnes i alumnes que han seguit durant els mesos de maig i juny les classes, ja han arreplegat les seues diplomes que acrediten la formació i el nivell aconseguit. En finalitzar aquesta formació 3 dels assistents s’han incorporat el mercat laboral.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra