Torrent obri la seua primera àrea d'esplai caní

Situada en el carrer d’Albaida, el lloc compta amb un circuit d’agilitat, espai per a córrer, font i àmplia zona d’aparcament

Torrent obri la seua primera àrea d'esplai caní

El dissabte al matí, la nova zona d’esplai caní, situada en el carrer d’Albaida, va obrir les seues portes per a rebre a tots els veïns i veïnes acompanyats dels seus animals de companyia. És una àrea ideada perquè els gossos puguen jugar i córrer, mitjançant un circuit d’agilitat. A més, compta amb una zona habilitada per a l’aparcament de cotxes.

El lloc compta amb papereres, sanecan, una font adaptada per a beure tant els cans com a persones, arbres i pròximament zona d’ombra.

L’alcalde Jesús Ros, que va anar l’encarregat d’obrir les portes als nostres veïns no humans, va donar la benvinguda a totes les famílies que es van acostar a gaudir de la zona d’esplai, que durant tot el cap de setmana va comptar amb una gran activitat. “És el primer recinte caní que obrim a Torrent, i es tracta d’un espai perquè gaudisquen tots els veïns i veïnes juntament amb els seus animals de companyia, de manera respectuosa i cuidant l’entorn, com podem observar en el càrtel de normes i consells que trobem en l’entrada i que és molt important que seguim per al correcte funcionament de l’àrea”, va destacar l’alcalde.

La regidora dels Drets dels Animals, Nadia Marín, explicava que “amb esta àrea s’atén a una de les reivindicacions de les protectores de la ciutat, que reclamaven una zona on poder gaudir en família amb les seues mascotes i, a més, amb un ampli horari”. L’horari, que s’ha establit pensant en els veïns i veïnes per a respectar les hores de descans, és: hivern (mesos de novembre a març), de dilluns a diumenge de 8.00 h a 23.00 h; i estiu (mesos d’abril a octubre), de 7.00 h a 24.00 h.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =