Torrent millora la senyalització del polígon Mes del Jutge

Torrent millora la senyalització del polígon Mes del Jutge
14/07/2016 -

Dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació es troba l’actuació al polígon industrial Mes del Jutge, la qual ha contemplat diferents millores quant a la senyalització en aquesta zona industrial.

S’ha dut a terme una divisió en 5 zones identificant cadascuna amb un color, aquesta divisió està visible en diferents cartells informatius que contenen, a més d’aquest directori dels carrers a les quals pertany cada zona, un mapa de tot el polígon i un indicador de la posició en la qual es troba. Aquests panells se situen en cada entrada a la zona industrial. Cadascun dels panells i senyals informatius s’han adaptat per ser visible la manera més còmoda per als conductors.

El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha volgut destacar els esforços que s’han anat centrant en aquesta zona industrial de la ciutat “el polígon es trobava en una situació d’abandó i per això, en els últims mesos hem treballat en la seua neteja i manteniment. Ara, amb aquesta millora de la senyalització contribuïm a fer de la nostra zona industrial un polígon viu i atractiu atenent a les demandes de les empreses”.

Dins de cada zona, també s’han instal·lat cartells informatius en els quals mitjançant un mapa s’indica cada carrer pertanyent a aquesta zona, la posició en relació a la resta del polígon i la ubicació en la qual es troba el panell. La numeració també han estat objecte de millora, s’ha realitzat un estudi de camp per comprovar els nombres de policia i actualitzar les dades.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra